Visualitzacions de pàgina durant la darrera setmana

dilluns, 2 de gener de 2012

Una filosofia de vidaConsidere important la manera d'enfocar el nostre cicle vital i és per aquest motiu que vull compartir aquest vídeo amb vosaltres atès que reflecteix la meua filosofia de vida amb tots els ets i els uts.

Al llarg de la nostra existència són nombrosos els entrebancs amb els quals entropessem i la forma d'enfrontar els problemes ens defineix com a persones. Confesse que de tant en tant sóc bastant alarmista i la gent que em coneix pot corroborar-ho. Tanmateix, m'agrada enfrontar els inconvenients amb humor, i, faltaria més, usar-lo en totes les ocasions possibles.

Una de les coses que em sobtaren de les imatges són les abraçades reconcialiadores entre alguns humoristes ja que des de feia un temps ençà no s'hi avenien. En el cas de Chiquito i Florentino Fernández havien arribat fins i tot als tribunals.

En aquest elenc de mestres de la hilaritat trobem Forges, els Morancos, Gomaspuma, Martes y Trece, Fofito, Pajares i Esteso, Santiago Segura, las Virtudes... Humoristes per a tots els paladars i que ens han donat grans dosis de divertiment amb el seu treball.


Deia Blas de Otero en un poema:
Si he sufrido la sed, el hambre
 todo lo que era mío y resultó ser nada,
 si he segado las sombras en el silencio,
 me queda la palabra.

Llançant un clavell a l'anunci i seguint el camí del poeta bilbaí trobe que malgrat tot "em queda l'humor". 

2 comentaris:

  1. Per un moment vaig pensar que la tomba seria la de Pepe Rubianes...:(

    ResponElimina
  2. El Pepe era molt Rubianes i tenia en la mateixa mesura fans i detractors. En canvi Gila queia bé a tothom i fou l'introductor del monòleg a l'Estat espanyol. Curiositat: l'anunci és d'Álex de la Iglesia!

    ResponElimina