Visualitzacions de pàgina durant la darrera setmana

dissabte, 3 de novembre del 2012

Manual de comentari de textos teatrals


Ja està a la venda el Manual de comentari de textos teatrals. Manual didàctic per preparar les proves d'accés a estudis d'Arts Escèniques. El podeu adquirir per 10 euros enviant un correu electrònic a decategoria@hotmail.com o bé per Internet, amb despeses d'enviament al lloc web http://www.lowcostbooks.es/Filologia.html

A continuació teniu la introducció present al llibre:


Si la seua vocació professional és mou pel terreny de les Arts Escèniques ha de saber que si vol accedir a estudis universitaris teatrals haurà de passar una prova de comentari de text. Com bé sap, l’actor ha de saber expressar-se tant de forma oral com de forma escrita i aquesta prova té com a objectiu saber si l’aspirant comprén, analitza i desgrana correctament l’essència d’un text que s’ha d’interpretar a l’escenari. És per això que si no supera aquesta part, difícilment podrà accedir a fer la resta de proves i li caldrà buscar altres vies de formació per a les seues aspiracions professionals.


La majoria de persones que aspiren a cursar aquesta mena d’estudis troben serioses dificultats a l’hora de preparar aquest examen perquè no saben com redactar i estructurar el comentari. Molts agafen l’esquema de comentari que s’usa a la prova de llengua de la selectivitat com a model, però, encara que pot haver-hi algun paral·lelisme, la veritat és que ambdues proves disten bastant.


Per tal de poder superar amb garanties aquesta part de les proves d’accés s’ha confeccionat aquest manual que dotarà el futur estudiant d’Arts Escèniques de les eines necessàries per superar l’examen mitjançant exercicis pràctics resolts. Així, pas a pas, descobrirà quines són les pautes per redactar de forma clara, concisa i precisa un comentari de text teatral.


Emili Chaqués
Autor

4 comentaris:

  1. La meua enhorabona Emili pel teu llibre, et seguiré per aci, artista. Un plaer fer ho. Una forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies, Voro! Una forta abraçada!

    ResponElimina
  3. No oblides d'anunciar les presentacions per ací ;D!

    ResponElimina
  4. Xe Emili! No coneixia el teu bloc ni sabia que n'escrivies un!Ja tens una lectora més!

    ResponElimina